Kraljica za 1 dan. Menstruacija - Vodnik za družine z otroki.

Ženski krogi

Lepo vabljene na enodnevne intenzive, kjer spoznavamo svojo žensko naravo in menstrualni cikel. V sebi odkrivamo elemente narave: ogenj, zrak, zemljo, vodo. Raziskujemo globine in se povezujemo.

Datumi: nedelja, 16.5.2021 in nedelja, 13.6.2021

Trajanje: 10.00 - 16.00 

Prispevek: 60€ (všteto kosilo in darilo). Povratnice: 50€.

Prijava: kraljicazaendan@gmail.com

Prijava na obvestila o ženski krogih: https://mailchi.mp/4922d793ebe7/e6xnlsnf7w

 

Podporna skupina za menstrualni počitek

Če si mamica, ki si želi vzeti čas zase, odkrivati svojo ženskost, v svoje življenje vključiti menstrualni počitek, ter odkrivati njegove pozitivne učinke na področju hormonskega in čustvenega ravnovesja, energije za vzgojo, partnerstvo, delo in hobije, kreativnost... potem se nam pridruži v BREZPLAČNI Facebook skupini, kjer odkrivamo naše potrebe in načine, kako spremeniti naš način življenja, da bomo zares ŽIVELE to življenje, ki nam je podarjeno. Hkrati pa odkrivamo tudi lastne družine in kako uskladiti vse te različne potrebe v njej, da živimo bolj harmonično in podporno eden drugemu. Odkrivamo, kako lahko lastne hčerke popeljemo na pot ženskosti, kar nam mogoče ni bilo dano in kako sinove spodbuditi k spoštovanju življenja. In še mnogo več.

Lepo vabljena tudi ti, da skupaj z nami pomagaš ustvarjati ženskam, mamicam, podpornejši svet!

Pridruži se tukaj:

https://www.facebook.com/groups/174407943722650

sestrstvo - polona.jpg

Mnenja udeleženk:

"Težko je z besedami opisat, kaj vse smo doživele, spoznale, utelesile... Samo ena beseda: ČAROBNO. In tako zelo potrebno... Hvala ti, Jasmina, izjemna si!"
"Hvala draga Jasmina, bilo je čudovito, zdravilno in navdihujoče. Upam, da ponovimo."
 
 "Bilo je - uau. Kako naj drugace povem? Cutim, da sem se napolnila za dober cas. HVALA, Jasmina. Enkratno si nas vodila."
"Draga Jasmina, meni je bilo čudovito. Sproščeno vzdušje, zanimivo, globoko... tako 'poboža' dušo vse skupaj  Zelo lepo si pripravila. Hvala za prelep dan vsem skupaj! Upam, da še kdaj ponovimo."