Biti mati.

Koliko nam prinese materinstvo, če si dovolimo. Tokrat govorim o materah, ki imamo otroke. Je pa seveda še veliko več vrst materinstva. Zase sem že od nekdaj slutila, da mi bo materinstvo spremenilo življenje, zato sem si že kot zelo mlada želela otrok. Seveda sem ju dobila točno takrat, ko je bilo treba. Ob pravem času zame. In res sta mi spremenila življenje. Najprej zato, ker sem bila sama odprta za opazovanje teh čudovitih bitij in dovolj ponižna, da se zavedam, da sem jaz tista, ki se ima veliko za naučiti od njiju. Ko sem spoznala njiju, sem šele zares začela spoznavati sebe: od kod moje bolečine in moje radosti, od kod moje odločitve, kaj se v resnici dogaja znotraj in zunaj mene... Dovolimo si biti odprti za to, kar nas imajo otroci za naučiti. Oni znajo Živeti!

CVETOČE DEKLE

Pri meni še vedno lahko dobite odlično knjigo Vesne Juvan: Cvetoče dekle. CENA: 14,90 € (+ stroški pakiranja in pošiljanja 4,20 €)

Knjiga govori o družini z otroki, zato je zelo pomembna zame. Najstarejša hčerka v družini dobi prvo menstruacijo med kopanjem v kadi. Sledi zanimiv pogovor z mamo in sestrico, zgodba o elementih narave, o skrivnosti in globini, ki jo nosi menstrualna kri. O daru biti ženska. O vlogi moških v družini.

Vesna in njene udeleženke projekta Ženska Ženski so same naslikale čudovite slike, ki so v knjigi.

Vse knjige je avtorica podpisala samo za vas. 

Knjigo zaenkrat naročiš preko e-maila: carobnezeli@gmail.com

HVALA ZA TVOJ DOPRINOS ZDRAVEMU MATERINSTVU IN ŽENSKOSTI!

cvetoče_dekle_naslovnica_50%.webp

ELEMENTI NARAVE ZA LAHKO NOČ

Kmalu v ponudbo prihaja moja knjigica z zvočnimi posnetki, zbirka meditacijskih zgodb za otroke. Tematika bo narava in njeni elementi: ogenj, zrak, zemlja in voda, ter sproščanje telesa preko senzorike - čutil.

SPREMLJAJ ME NA FB STRANI: ČAROBNE ZELI

IN NA INSTAGRAMU: Čarobne zeli