top of page

Zapisane informacije ne nadomeščajo uradnega zdravljenja. Namenjene so izobraževanju, raziskovanju in osebni rasti.

INICIACIJE MUNAY KI

Munay v jeziku Quechua pomeni Ljubezen in Ki pomeni Moč. Nanaša se na brezpogojno, univerzalno moč ljubezni, ljubiti stvarstvo in človeka takega kot je, moč Ljubezni.

Starodavni Inka obredi Munay Ki so ključi do odklepanje višje zavesti. So portal skozi katerega imamo priložnost doseči svoj potencial, darove, čutiti duhovno sfero in prihajajoči svet novega človeka Homo Luminusa: tistega, ki živi osvobojen strahu, povezan z vsem v univerzalni ljubezni, tistega, ki prebiva v svoji nadčutni naravi, kar omogoča duhovna partnerstva na vseh področjih. Spreminja zavest na ravni DNK zapisa. Očisti naše aurično polje in telo vseh nesnag, bremen, blokad…, ki so jih na nas pustile travme. S pomočjo svetlobnih bitij, ki so priče iniciaciji, lahko občutimo življenje onkraj časa in prostora, osvobojenost od karme.

Munay Ki je pot zdravljenja in čudežev. So veličastni obredi posvetitve in iniciacije, ki so bili prinešeni iz Sibirije v Ameriko pred približno 30000 letni s strani ljudstva Laika. Laika, ki so, kolikor je znano, bili navadno ljudstvo, niso bili rojeni s kakšnimi posebnimi lastnostmi, temveč so skozi življenje z naravo in nauki prednikov, živeli po načelih iniciacij. Mnogi so postavili zdravilci in duhovni vodniki skozi vsakdanje življenje, vzgojo otrok in obdelovanjem zemlje. Tako se na nek način tudi zdaj Munay Ki vrača nazaj med navadne ljudi, da spet začnemo živeti skozi moč ljubezni, milino, cikličnost narave… Transformacija, ki jo lahko dosežemo skozi prejem iniciacij, nam omogoča, da zaznamo možne verzije prihodnosti, ter delujemo za tisto, ki teži k harmoniji ljudi, harmoniji življenja vseh bitij in Zemlje. Osvobodimo se omejitve časa in v sedanjem trenutku skozi ljubečo prisotnost lahko ustvarjamo to, kar že prihaja. Naše čakre se očistijo in aktivirajo mavrično telo, ki nas povezuje z Varuhi Zemlje, ter tudi sami postanemo eden izmed njih.

 

Podelitev iniciacij poteka v treh individualnih srečanjih.

Na prvem srečanju prejmete OBRED ZDRAVITELJA (omogoči sposobnost zdravljenja sebe in drugih), OBRED VEZI IN ZAŠČITE (aktivira sposobnost manifestacije, moč ljubezni, ter moč vizije in jasnosti) in OBRED HARMONIJE (v svojih sedem čaker prejmeš arhetipe kače, jaguarja, kolibrija, orla, ter varuhe spodnjega, srednjega in zgornjega sveta, za namen, da spustite svojo preteklost in se levite kot kača levi svojo kožo).

Na drugem srečanju prejmete OBRED JASNOVIDNOSTI (aktivira se sposobnost sprejeti in zaznavati nevidni svet), VARUHE ČASA (sproži proces zdravljenja ženskega principa) in VARUHE MODROSTI (sproži proces zdravljenja moškega principa).

Na tretjem srečanju prejmete VARUHE ZEMLJE (poveže te z varuhi galaksije, ter omogoči manifestacijo prihodnosti), VARUHE ZVEZD (sproži proces spreminjanja tvojega telesa v svetlobno bitje - upočasni se proces staranja), OBRED KREATORJA (s tem pridobiš odgovornost za sokreiranje boljše prihodnosti miru in harmonije) in ženske kot bonus še 13. OBRED MATERNICE (tudi, če si ga že prejela, ga lahko še enkrat prejmeš).

Med posameznimi podelitvami je priporočen vsaj enotedenski premor.

Vsi obredi se podeljujejo brezplačno, saj so v višje dobro. Izmenjava je določena izključno samo za čas in energijo, ki jo v pripravo in podelitev iniciacij vložim.

Izmenjava je 3 x 90€.

Trajanje 1 srečanja je okvirno 2 uri.

Lokacija: Logarska dolina.

VARUHINJA MATERNICE - individualni 13. OBRED MATERNICE
13. obred maternice je eden izmed Munay Ki obredov, namenjen samo ženskam (ne glede na starost in stanje menstrualnega cikla, lahko se uporabi tudi kot praznovanje 1. menstruacije). Je 10. obred, vendar nosi številko 13, ker je to število boginje in ženske energije. Lahko se ga prejme in podeljuje večkrat. 
"Maternica ni prostor za shranjevanje strahu in bolečine. Maternica je prostor za ustvarjanje in rojevanje življenja."

Obred je namenjen vsem, ki si želite stika s svojo maternico na globlji ravni, za vse, ki ste že v stiku z maternico in bi želele postaviti sebe za Varuhinjo Maternice vseh žensk, deliti obred naprej, da se naš svet pozdravi. 13. ritual maternice, Munay-ki ritual (munay = ljubezen, ki = energija) kot se uradno imenuje, je dediščina naših prednic in amazonskega pragozda v namen, da pospešimo zdravljenje žensk na globlji ravni. Ta ritual so včasih prejemale samo zdravilke, šamanke, ki so pripadale krvni liniji. Danes pa je ta blagoslov odprt vsem, da se začne zdravljenje na globalni ravni.

Sam obred je nežen, čeprav močno presune, je pa potrebno prej maternico pripraviti, zato bo delavnica trajala cel dan.

Ritual je primeren za vse ženske v vseh stanjih. S tem obredom se globoko zacelijo duhovne, pa tudi fizične rane, ustvari se mreža sester Varuhinj Maternice, hkrati pa prejmete dovoljenje, da ta obred z vso svetostjo in spoštljivostjo predajate naprej.
 

Vsi obredi se podeljujejo brezplačno, saj so v višje dobro. Izmenjava je določena izključno samo za čas in energijo, ki jo v pripravo in podelitev iniciacij vložim.

Izmenjava je 70€.

Trajanje: 2 - 3 ure.

Lokacija: Logarska dolina.

 
Blagoslov starševstva✨ - OBRED PODPORE IN POVEZOVANJA MED STARŠEMA IN OTROKOM
Pričakujeta otroka? Si želita povezati z njim še preden se rodi in v svojih srcih pripraviti prostor za njegov prihod? Povezanost med staršema je najboljša popotnica za vzgojo otroka.
 
Ko se otrok rodi v varen, ljubeč prostor, se ustvarijo temelji za vse življenje. Ko se starš povezuje z otrokom, nastaja med njima vez, ki omogoča, da se otrok počuti sprejetega, ljubljenega, varnega...
 
ZA VAJU imam pripravljen čudovit obred, blagoslov starševstva, kjer vaju popeljem v notranjo povezanost med vama in otrokom. Gre za zelo intimen dogodek, ki za vedno ostane v spominu. Jaz samo vodim in vama pomagam, da se med seboj in z otrokom v trebuščku resnično globoko povežeta in že ustvarita ljubečo povezanost med seboj. Sem priča nastajanju vaše nove družine. Ostalo je odvisno od vaju. 💗
 
Če bi rada doživela to izkušnjo, sta lepo vabljena, da si rezervirata termin na kraljicazaendan@gmail.com
 
Trajanje obreda: približno 2 uri in pol, cena: 190 € (v ceno je vključen pogovor pred izvedbo obreda, priprava prostora, obred in darilo za podporo cele družine) .
Možen tudi blagoslov mame in otroka. Blagoslov se lahko izvaja tudi po rojstvu otroka, kadarkoli kasneje.

bottom of page